Prima pagina /

Covrigi Gigi

Covrigi Gigi

  • 30.10.2010
  • 29

29 comentarii »

  1. Adi

    10.08. 2011 — 22:16

    sunt buni buni am mancat cu cicoolaataa sunt deliciosi toata lumea cumpara in hunedoara!

  2. Carmen Pop

    01.10. 2011 — 21:10

    Sunt buni covrigii dar nu stiu la ce foloseste asta, daca imaginea ti-o strica niste angajati nesimtiti si prost crescuti….in Dej aveti grija sa nu deranjati cumva personalul ca s-ar putea s-o incasezi:)

  3. steliana

    03.11. 2011 — 13:32

    Program 06-22: niciodata nu se respecta, cel putin nu in Turda.
    Prietenul meu merge la 6:30 la servici si niciodata nu sunt covrigi, iar spre ora 22 slabe sanse sa mai gasesti deschis.
    Management prost… de multe ori nu au produse numai de un fel. de ex ieri am gasit doar covrigi polonezi si am intrebat in cat timp pot cumpara cu mac si au spus INTR-O ORA.

  4. florin

    05.11. 2011 — 22:56

    mananc zilnic covrigi de le gigi din dej si nu am nimic de obiectat ,este foarte curat la ei si imi place ca vad cum fac ei acolo covrigi si ii au tot timpul calzi si proaspeti,din ce am vazut personalul este ok,si cel mai tare lucru este ca nu ai ce sa te bagi in fata la coada .Am inteles ca daca servesc vanzatoarele la cineva care nu sta la coada sunt concediate pe loc ,TIpul care conduce acolo gigi din ce am vazut
    este un tip care tine cont si chiar asculta ce au de zis clientii. NOTA 10 pentru covrigii cu visine !!!

  5. ovidiu

    22.12. 2011 — 20:31

    Schimbati programul pentru ca oricum nu se respecta, cel putin in Dej.Dimineata la ora 07.00 nu este deschis ,si daca am curajul sa intreb daca au covrigi mi se raspunde ,,frumos” – Nu vezi ca ne avem inca! Asta e Romania. Nu va mai faceti reclama pentru ca nu are rost. Ramanem la furnizorii nostrii locali.

  6. ovidiu

    22.12. 2011 — 20:39

    In legatura de ce a comentat Florin: Ai putea sa treci strada, pentru ca acolo exista un cabinet Oftalmologic, sa nu crezi ca fac reclama la unele produse dar unii angajati de la Gigi nu poarta sosete in papuci, si acest lucru nu mi se pare igienic (nu ma intereseaza daca au sau nu calcaiele de la picioare crepate sau nu ), iar o caserita de acolo mi se pare chiar enervanta.

  7. Dora

    06.01. 2012 — 18:44

    exista cumva aceasta covrigarie si in buc?

  8. dana

    05.02. 2012 — 18:27

    mie in dej mi se pare totul ff oke…e adevarat ca pe o tura nu prea se gasesc dimineatza la 7 covrigi…dar am fost cand au fost de servici tura in care sunt cei mai tineri si la 7 aveau deja covrigi…si seara tin sa obiectez ca la 22 ar pleca si ei acasa dupa 8 ore de lucru…si inb legatura cu ce a comentat ovidiu …crezi ca tu ai putea lucra cu sosete in papucii aia si chiar in caldura ce e acolo? hai sa fim seriosi…si nime nu va obliga sa cumparati covrigi…mie imi plac ,sunt cei mai buni ….nu am ce comenta in legatura cu gigi din dej….

  9. dana

    05.02. 2012 — 18:47

    eu sunt din gherla …ash dori sa se deschida si la noi daca sar putea:(…

  10. Laurentiu

    04.05. 2012 — 20:24

    stie cineva,se poate lua franciza la gigi ?

  11. Buda Rodica

    18.07. 2012 — 13:32

    Buna, cu cine pot lua legătura, m-ar interesa o franciza,
    Ast un răspuns daca se poate pe mail

  12. admin

    18.07. 2012 — 15:07

    Buna ziua! Aceasta este o simpla postare despre simigeriile Gigi. Din pacate nu va putem ajuta cu informatii despre franciza si nici cu date de contact. Multumim pentru intelegere!

  13. Florin

    03.08. 2012 — 10:10

    Simigeriile Gigi sunt detinute de o firma din Fagaras numita Riomatex SRL. Datele de contact le gasiti pe http://www.bizoo.ro/firma/riomatexsrl

  14. simona

    07.10. 2012 — 11:02

    si in SLATINA la covrigaria GIGI de la esplanada personalul este de 2lei.Trec in fiecare dimineata sa-mi iau covrigi si niciodata nu au sa-mi dea restul.In rarele dimineti cand reusesc sa cumpar un covrig , dupa ce spun multumesc——nici nu mi se raspunde.Pacat de bunatatea de covrigi…..

  15. Gigi

    24.10. 2012 — 22:16

    Reteta covrigi Gigi
    5kg faina, 350 gr zahar, 60 gr sare, 135 drojdie, 190 ml ulei 2.5 l apa
    Spor la deschis covrigarii !!!

    Va salta patronul din Brasov,

  16. bicoleta

    14.11. 2012 — 20:37

    foarte frumos din partea dumneavoastra dnle patron altcineva nu ar fi dat reteta niciodata va multumim mult

  17. MARIUS

    28.11. 2012 — 10:29

    am incercat dar nu iese.cred ca e la misto ca e prea mult zahar.si probabil sunt si niste amelioratori.in general cam ala e secretul

  18. cadar corneliu

    30.12. 2012 — 15:23

    reteta nu e deloc buna si pe langa faptu asta cine a dato fiti sigur ca nu va saluta patronu e un fost angajat care a fost dat afara si incearca sa se razbune si pe langa reteta iti tr un cuptor care e in jur de 13 mii de euro si mai multa aparatura asa ca sorry nota 10 pt covrigi..Alba Iulia

  19. MARIANA

    01.02. 2013 — 18:07

    Buna seara. As dori sa va aduc la cunostiinta ceea ce am vazut stand la rand pentru a cumpara covrigi.Una din angajate dupa ce a uns cu ciocolata aluatul, nu-i mai ajungeau degetele sa le linga. Este destul de dezgustator, credeti-ma. S-a intamplat acum jumatate de ora , la covrigaria de la MATERNA.

  20. cosmin

    02.02. 2013 — 23:39

    are cineva idee despre franciza gigi??m-ar interesa, sau macar date de contact ale firmei detinatoare . Multumesc!

  21. Icsulescu

    18.02. 2013 — 23:55

    Buna seara tuturor adictilor de covrigi GIGI!Covrigariile se deschid dimineata la ora 6 ,angajatul isi pregateste materia prima ,malaxarea, proportionarea aluatului,modelarea plus dospirea,deci ia mai bine de o jumate de ora ca sa fie ceva produse la vanzare dis de dimineata la ora 6.In privinta asta ,orarul trebuie schimbat pentru toate covrigariile din tara,daca la 6 deschizi ,pai trebuie sa ai si ceva de vandut ,parerea mea.Si apropo de linsul degetelor ,DEZGUSTATOR SI IESIT DIN CALE AFARA,asa ceva in vazul lumii nu se face si nici pe ascuns ,mai ales daca tu acea umplutura o pui mai departe in alti covrigi pe care ii vei vinde clientilor impreuna cu microbii tai…uek!!Rest nu au pt. ca nu au bani in casa lasati .Caldura e infernala vara cel putin 40 siiiii ,omul acela nu pune covrigii pe banda cu picioarele NERD!

  22. Vura Alexandru

    21.03. 2013 — 17:45

    Buna. Sunt Alex, asi dori sa iau legatura cu seful magazinului GIGI, va rog sa ma contactati pe emailul / yahoo mesinger vura.alex@yahoo.com
    Multumesc!!!!

  23. roxana

    22.07. 2013 — 17:19

    Buna ziua! Referitor la simingeria “la gigi” din Turda, chiar ieri am avut o problema cu dansii. Dupa ce am cumparat un covrig cu visine am observat ca avea si un rest de crenwurst “ca bonus”. Cand am mers sa le arat angajatilor au avut un comportament mai mult decat “nepotrivit”. pe langa faptul ca mi s-a dat un alt covrig in sila, insotit de afirmatia”ia altu’ d-aici”, cand am plecat si am intors spatele am auzit afirmatii de genul ” ce figuri p-asta, mananca mere stricate acasa si s..e p..a”. Evident ca m-am intors si am cerut niste explicatii, un numar de telefon, dar efectiv nu se putea discuta cu acei angajati stransi la barfa. Explicatia lor pentru tot a fost ” cum ai pretentiile astea in Romania? Traiesti in Romania si vrei sa fim corecti?”. Ma intreb pana cand o sa mai fim cu mentalitatea asta infecta si pana unde o sa ajungem cu nesimtirea asta?

  24. Anonymous

    28.07. 2013 — 11:20

    am si eu o intrebare ORAAAR ? nu stiu sa puna un orar pe usa sau cv ? si nici pe net nam gasit !! sa puna si ei pe net sau macar pe usa la covrigarie un orar ca asa nam de unde stii cand au chef ei sa deschida !! :( :(

  25. Marius

    27.01. 2014 — 14:55

    Bună ziua.
    As dori să iau legătura cu seful magazinului Gigi pentru o colaborare.
    Va multumesc.
    stoichinmariusyahoo.com

  26. tet adela

    30.03. 2014 — 13:05

    Am fost in delegatie in Deva, si am desciperit cu deosebita placere Covrigaria Gigi… sunt foarte buni !!!! Personalul in schimb lasa de dorit! m-ar interesa detalii despre aceasta afacere.

  27. master

    02.04. 2014 — 23:10

    patronul de la gigi are bani garla nu mai da afacerea la nimeni !e putred de bogat.si an acelasi timp lucreaza corect.tot ce se vinde e batut p casa

  28. anonim

    04.04. 2014 — 18:54

    in legatura cu comentariile ca la ora 6 :30 nu se gasesc covrigi.. .. nu au cum sa se gaseasca covrigi.. deoarece productia incepe la 6 si covrigi ies la 6:40 credeti ca se fac in 5 min?? si de obicei seara dupa ora 20 exista un stoc de covrigi dupa care .. nu se mai fac.. .. reteta care e data mai sus e .. varzaaaaaaa ….nu exista reteta asta la gigi.. si banuiesc ca e vrun angajat dat afara si de nu stie reteta e clar ca nu a rezistat mai mult de 1 saptamana…si daca angajati strica imaginea faceti reclamatie la patron…. ca foarte des sunt la punctul de lucru,asa ca nu va mai prostiti ca rezolvari sunt, app sunt o angajata… nu patroana nu sefa

  29. anonim

    04.04. 2014 — 18:59

    app sunt camere peste tot asa ca nu poti baga ghiara in gura cand vrei… si acum cand e frig avem 38 grade 40 .. punetiva in locul nostru si dupaia vorbiti

Scrie un comentariu

RSS feed for comments on this post. / TrackBack URL